דונה לזניה
דונה לסניאן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, אטריות לזניה, נקניק טחון עדין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם הלזניה של דונה, מרק לזניה דונה, ו דונה היי.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים.
מוסיפים את רסק העגבניות, רסק העגבניות, 1 כף פטרוזיליה, סוכר, בזיליקום, 1 כפית מלח ושום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות.
בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הקוטג', גבינת הפרמזן, הפלפל ושאר הפטרוזיליה והמלח.
מורחים 1/2 כוס תערובת בשר בתוך 13-ב משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות, שליש מתערובת הגבינה, 1-1 / 3 כוסות גבינת מוצרלה ושליש מרוטב הבשר שנותר. חזור על שכבות פעמיים.
אופים ב 350 3 שעה או עד מדחום קורא 160 360.
תן לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה הן אפשרויות מצוינות ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.