דיונון רותח
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כרוב מבושל, כרוב מבושל ועגבניות, ו צלעות כבש מבושלות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר רדוד או תבשיל flameproof ולהוסיף את הדיונון, בצל ושום.
מוסיפים את החומרים היבשים ומבשלים עד שכל הנוזל התאדה והבצל רך, כ 15 דקות.
מוסיפים את החומץ ועגבניות קצוצות, מבשלים במשך 1 דקות, ואז לשפוך על היין האדום ואת העונה. מבשלים בעדינות על החום הנמוך ביותר, ערבוב מדי פעם, עבור 1 שעה או עד הרוטב עשיר הדיונון הוא באמת רך.
לכבות את החום, להשאיר להתקרר מעט, ואז לטפטף עם קצת יותר שמן זית לפזר עם כוסברה וגלידת תפוזים.