דייסת אורז מתוקה מספר הבישול של קמחי
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו תבשיל הקימצ'י של מומופוקו עם עוגות אורז, מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, ו קמחי חתימה של חמותי מספר הבישול של קמחי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט קרח. בסיר קטן, להביא 3/4 כוסות מים לרתיחה. בינתיים, להמיס את קמח האורז המתוק ב 1/4 כוס הנותרים של מים קרים.
לטאטא את תערובת הקמח לתוך המים הרותחים ומערבבים במשך 15 עד 30 שניות עד שהתערובת מתעבה ודומה דבק בבית הספר הלבן.
הסר מהחום, להגדיר באמבט קרח להתקרר ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, ערבוב, 5 עד 10 דקות. אם ביצוע קדימה, להעביר את התערובת למכולה להכניס למקרר עד הצורך. דייסת אורז מתוקה-קמח ישמור עד 3 ימים, בקירור.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
קוריאני עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יינות בוטניקה מרי Delany Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.