תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ארוחת בוקר Bulgur דייסה. והוא מספק כ 4 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. אם יש לכם חלב, דובדבנים, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו הסוחר של צלעות בשר צבי עם רוטב פטריות יין אדום דייסת בולגור, דייסת ארוחת בוקר, ו דייסת בוקר דוחן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את החלב, בולגור, דובדבנים יבשים, ומלח; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבורגור הוא במכרז ואת העקביות של שיבולת שועל (10-15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
שיבולת שועל
בורגול
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחלקים דייסה חמה בין 4 קערות; למעלה עם משמשים ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
דגנים חמים
( 23)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)