קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

דלורית בקארי ומרק אגס

דלורית בקארי ומרק אגס
דלעת בקארי ומרק אגס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, חמאה, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו מרק דלורית בקארי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכן. צלי בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, כ 45 דקות. לגרוף את עיסת מהקליפה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, שום, זנגביל, אבקת קארי, ומלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר, ומביאים לרתיחה. מערבבים את האגסים ואת הדלעת השמורה, ומבשלים עד האגסים רכים מאוד, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר, מערבבים במחצית ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר