דלורית וריזוטו וניל
דלורית וריזוטו וניל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 80 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם אורז ארבוריו, מלח, שעועית וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו דלורית וריזוטו וניל, ריזוטו דלעת חמאה, ו ריזוטו דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני מחממים את המרק על אש בינונית-גבוהה.
חותכים את שעועית הווניל לשניים לאורך. מגרדים את הזרעים ומוסיפים אותם, ואת השעועית, למרק. כאשר מרק מגיע לרתיחה להפחית את החום נמוך.
מוסיפים את דלעת החמאה למרק המבעבע ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את דלעת החמאה לתוספת. הופכים את האש על המרק לנמוכה מאוד ומכסים כדי להתחמם.
בינתיים, בסיר גדול וכבד, ממיסים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא רך אך לא שחום, כ -3 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי החמאה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין התאדה כמעט לחלוטין, כ -3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מהמרק המבעבע ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, כ -2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת של מרק לספוג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך אבל עדיין המשרד לנשוך את התערובת הוא שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מחק את שעועית וניל. כבה את האש. מערבבים בעדינות את דלעת החמאה, הפרמזן, כף החמאה הנותרת והמלח.
מעבירים את הריזוטו לקערת הגשה ומפזרים עירית.