דלורית סקווש קוגל II
Butternut סקווש קוגל השני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לך פקאן, ביצים, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו דלעת ספגטי מתוקה קוגל עם תפוחים וצימוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה אחת ותבנית אפייה אחת בגודל 9x13 אינץ'.
אופים את סקווש החמאה על תבנית האפייה מוכנה, לחתוך בצד למטה, בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 50 דקות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מקציפים ביצים וחלבוני ביצה קלות בקערה גדולה. מערבבים את האטריות והבצל. לגרוף את הבשר מ butternut סקווש לתערובת אטריות. מתבלים ברוזמרין, מרווה, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות לשלב.
יוצקים תערובת לתוך תבנית אפייה 9x12 אינץ מוכן.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.