דלעת צמחונית ולזניה Chard Polenta השוויצרית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי רוזמרין, ביצה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו דלורית צלויה וכריך שוויצרי, דלעת סקווש, Chard שוויצרי ריזוטו תפוחים, ו שעועית שחורה צ'ילי עם דלעת סקווש ו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים 1/3 כוס של שאלוט, רוזמרין, טימין, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 4 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המים הנמדדים, חלב, ומלח נמדד, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך, תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את הפולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כף עץ מדי פעם, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ -35 עד 40 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך. בינתיים, להכין את הסקווש.באמצעות מקלף ירקות, לקלף את הסקווש, ואז לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחון
פולנטה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סכין קילוף
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קולף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים אותו לשניים לאורכו ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
5
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מניחים את הפרוסות בקערה גדולה, מוסיפים 2 כפות של השמן, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, וזורקים עם הידיים כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מורחים את הדלעת בשכבה זוגית על תבנית אפייה. צלי עד לסכין מכרז, כ -20 דקות. מחק את הקערה והנח אותה בצד (אין צורך לשטוף אותה). כאשר הסקווש מוכן, להעביר אותו מתלה חוט מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F. כאשר הפולנטה מוכנה, מערבבים בגבינת גרוייר עד שהיא נמסה ומאוגדת באופן שווה. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
פולנטה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוף
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים את תערובת הפולנטה לתבנית אפייה בגודל 17 על 12 אינץ'. באמצעות מרית גומי, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את 1/3 כוס שאלוט הנותרים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את היין, ומבשלים עד שזה כמעט התאדה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את chard, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, זורק כל הזמן עם מלקחיים, עד שהוא נבול לחלוטין ומכרז והנוזל כמעט התאדה, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
להעביר את התערובת למסננת בכיור ולתת לו לשבת, ערבוב מדי פעם, עד שזה מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.כאשר תערובת chard יש מקורר, לסחוט חופנים גדולים לשחרר כל נוזל עודף ולהעביר ללוח חיתוך. דק קוצצים ומניחים בקערה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים את הריקוטה ואת 3/4 כוס של אסיאגו ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגה
גבינת אסיאגו
1
חותכים את הפולנטה במחצית לרוחב (אתה צריך להיות 2 חתיכות כי הם כ 8 על ידי 6 אינץ ' כל אחד). באמצעות מרית שטוחה, להעביר 1 של החצאים בחתיכות גדולות לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ', באמצעות הידיים שלך, לחץ לתוך שכבה אפילו כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המנה. באמצעות מרית גומי, חצי מנה שווה של תערובת ריקוטה על פולנטה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. באופן שווה רעפים מחצית חתיכות סקווש על תערובת ריקוטה. חזור על השכבות שוב עם החצאים הנותרים של תערובת פולנטה, ריקוטה, וסקווש.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינת אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 40 דקות.