דלעת בלוטים ממולאת דובדבנים
זקוק לארוחה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו ? דלעת בלוטים ממולאת דובדבנים יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 321 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מלח, סוכר חום, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת צנובר צלויה במילוי ביריאני חריף (טבעוני/טבעוני) , דלעת צנובר ממולאת , ודלעת צנובר ממולאת הודו ואורז .
הוראות
חותכים דלעת לשניים; להשליך זרעים.
מניחים את הדלעת החתוכה כלפי מעלה לשניים 13 אינץ'. x 9 אינץ'. כלי אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר החום, קליפת הלימון, אגוז המוסקט והמלח; כף לחצאי דלעת.
מפזרים מיץ לימון; מנקד בחמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שהדלעת רכה.