מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, דלעת מוצקה חבילה, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. נסו דלעת זנגוויל, דלעת זנגוויל, ו דלעת זנגוויל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים ביצים ותחליף ביצים. מערבבים פנימה את הדלעת, הדבש, החמאה והיוגורט לתערובת אחידה. מערבבים פנימה נבט חיטה.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
נבט חיטה
דלעת
חמאה
יוגורט
דבש
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת ומערבבים היטב. מעיל 10 אינץ'. מחבת צינור מחורצת עם תרסיס בישול ואבק עם קמח; להוסיף בלילה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
דלעת
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
4
שלב מרכיבי ציפוי עד לקבלת מרקם חלק; מזלפים מעל העוגה.