קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

דלעת חמאה ופיצה גורגונזולה

דלעת חמאה ופיצה גורגונזולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דלעת חמאה ופיצן גורגונזולה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 375 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -33 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דלעת חמאה, קמח תירס, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו 2 דרכים 2אחוזים: פיצן דלעת חמאה ומחית דלעת חמאה שמנת עם צדפות ובייקון, רביולי דלעת גורגונזולה, ו דלעת חמאה ופאי פסטה גורגונזולה ריגטוני עם מרווה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 475 מעלות פ. פורסים דק כל קוביית דלעת חמאה וזורקים לקערה קטנה עם שמן הזית. פורסים דק את הבצל והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים משטח עבודה עם קמח התירס ומשתמשים במערוך ו / או בידיים כדי למתוח את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ'. מרססים נייר אפייה בתרסיס בישול ומניחים עליו את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מפוררים את הגורגונזולה ומפזרים אותה באופן אחיד על כל הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' לקרום. מפזרים את הדלעת והבצל על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מפזרים את המרווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
אופים עד שהגבינה נמסה, הדלעת מתרככת והקרום כמעט שחום, בערך 11 דקות. מפזרים את אגוזי המלך על הפיצה ואופים עד שהם קלויים קלות, 2 דקות נוספות. פורסים את הפיצה ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
צילום: קון פולוס