דלעת חמאה ופיצה גורגונזולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דלעת חמאה ופיצן גורגונזולה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 375 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -33 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דלעת חמאה, קמח תירס, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו 2 דרכים 2אחוזים: פיצן דלעת חמאה ומחית דלעת חמאה שמנת עם צדפות ובייקון, רביולי דלעת גורגונזולה, ו דלעת חמאה ופאי פסטה גורגונזולה ריגטוני עם מרווה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות פ. פורסים דק כל קוביית דלעת חמאה וזורקים לקערה קטנה עם שמן הזית. פורסים דק את הבצל והמרווה.
מפזרים משטח עבודה עם קמח התירס ומשתמשים במערוך ו / או בידיים כדי למתוח את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ'. מרססים נייר אפייה בתרסיס בישול ומניחים עליו את הבצק.
מפוררים את הגורגונזולה ומפזרים אותה באופן אחיד על כל הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' לקרום. מפזרים את הדלעת והבצל על גבי הגבינה.
אופים עד שהגבינה נמסה, הדלעת מתרככת והקרום כמעט שחום, בערך 11 דקות. מפזרים את אגוזי המלך על הפיצה ואופים עד שהם קלויים קלות, 2 דקות נוספות. פורסים את הפיצה ל 8 טריזים.