קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

דלעת חמאה ופיצה גורגונזולה

דלעת חמאה ופיצה גורגונזולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דלעת חמאה ופיצן גורגונזולה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 375 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -33 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דלעת חמאה, קמח תירס, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו 2 דרכים 2אחוזים: פיצן דלעת חמאה ומחית דלעת חמאה שמנת עם צדפות ובייקון, רביולי דלעת גורגונזולה, ו דלעת חמאה ופאי פסטה גורגונזולה ריגטוני עם מרווה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 475 מעלות פ. פורסים דק כל קוביית דלעת חמאה וזורקים לקערה קטנה עם שמן הזית. פורסים דק את הבצל והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים משטח עבודה עם קמח התירס ומשתמשים במערוך ו / או בידיים כדי למתוח את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ'. מרססים נייר אפייה בתרסיס בישול ומניחים עליו את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מפוררים את הגורגונזולה ומפזרים אותה באופן אחיד על כל הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' לקרום. מפזרים את הדלעת והבצל על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מפזרים את המרווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
אופים עד שהגבינה נמסה, הדלעת מתרככת והקרום כמעט שחום, בערך 11 דקות. מפזרים את אגוזי המלך על הפיצה ואופים עד שהם קלויים קלות, 2 דקות נוספות. פורסים את הפיצה ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
צילום: קון פולוס