קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

דלעת כבושה עם מרווה והל

דלעת כבושה עם מרווה והל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל דלעת כבושה עם מרווה והל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו כשרות, דלעת, חומץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה, הל-דלורית מתובלת ודלורית כרוב מוקרם, ו ריזוטו עם דלעת סקווש ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה לא תגובתי, לשלב את הדלעת והמלח, לזרוק את המעיל, ולאפשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים, שוטפים היטב, וסוחטים לחות נוספת על ידי חופנים.
3
בסיר בינוני לא תגובתי, לשלב את כל החומרים הנותרים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים כדי לפזר את הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את הסקווש, להחזיר רק לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
5
כאשר התערובת התקררה לטמפרטורת החדר, מכסים ומקררים.
6
הסקווש יהיה טעים בערך 2 שעות, אבל ישתפר בטעם אם מותר לשבת בן לילה. מלפפון חמוץ זה ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כ 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציםחמוצים
סקוושסקווש