דלעת ממולאת עם קינואה
דלעת ממולאת עם קינואה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 880 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-689 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו זית, בצל ירוק, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קינואה, כרוב ובייקון ממולאים דלעת סקווש, קינואה עם דלעת סקווש, חמוציות ופיסטוקים ( קינואה "מלית"), ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
תחצי את הדלעת, תוציאי את הזרעים ותשיגי את הבשר עם סכין חדה.
מסדרים את שני החצאים על מגש אפייה, טפטוף עם קצת שמן זית, מתבלים בפלפל שחור טחון טרי ומלח ים, מפזרים אורגנו מיובש ומבשלים 40 דקות. מוציאים את התנור, מוסיפים את הפלפלים הקצוצים למגש לצד הדלעת ומבשלים עוד 10 דקות.
בינתיים לערבב את שאר החומרים. מוציאים את המגש מהתנור ומעבירים בזהירות את הפלפלים לתערובת המילוי. מערבבים יחד וכפית את המילוי על סקווש butternut. חזור לתנור למשך 10 דקות.