דלעת מתובלת ותרד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, אגוז מוסקט טחון, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים עם תרד וגבינה, תפוחי אדמה מסולסלים דלעת, ו תפוחי אדמה מסולסלים אור עם תרד וגבינה עיזים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
2
מבשלים דלעת במים רותחים 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז; להפריש.
4
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה עם ספריי בישול על חום בינוני; מוסיפים בצל, ו saut 7 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר בצל מחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים קמח למחבת. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני או עד עבה מבעבע( כ 6 דקות), ערבוב כל הזמן.