דלעת מסולסלים ותרד
דלעת מתובלת ותרד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, אגוז מוסקט טחון, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים עם תרד וגבינה, תפוחי אדמה מסולסלים דלעת, ו תפוחי אדמה מסולסלים אור עם תרד וגבינה עיזים.
הוראות
מבשלים דלעת במים רותחים 8 דקות או עד מכרז.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה עם ספריי בישול על חום בינוני; מוסיפים בצל, ו saut 7 דקות או עד חום זהוב.
הסר בצל מחבת, ולהניח בצד.
מוסיפים קמח למחבת. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני או עד עבה מבעבע( כ 6 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים במלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מערבבים דלעת, בצל, 1/4 כוס גבינה, ותרד בקערה. תערובת דלעת כפית לתוך צלחת gratin 6 כוס מצופה ספריי בישול.
יוצקים רוטב על תערובת דלעת.
מפזרים 1/2 כוס גבינה מעל gratin.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מבעבע. צלייה 3 דקות או עד גבינה הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.