זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך עוגיות amaretti, אגוז מוסקט, דלעת / סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו אוכמניות מסקרפונה עוגת גבינה עם קרום Amaretti, עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti, ו עוגת גלידה אפרסק עם קרום עוגיות Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את הדלעת עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.צולים את הדלעת בתנור שחומם מראש 177° עד למכרז, כ 30-40 דקות ומניחים בצד.מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית מוסיפים את המרווה ומבשלים עד שהחמאה מבעבעת והיא הופכת לחומה זהובה.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים בקמח ולתת להתבשל עד שהוא חוזר חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החלב, אגוז מוסקט, חרדל וגבינה ומבשלים עד שהוא מתעבה והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים את דלעת, פסטה ורוטב גבינה ויוצקים לתוך צלחת אפייה ציפוי אותו עם פירורי עוגיות amaretti.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב על החלק העליון מבעבע על הצדדים, על 30-40 דקות.