דלעת סוכר כבוש
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? דלעת סוכר כבוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם גרגרי allspice, מים, מקלות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפונה Snap סוכר כבוש, אפונה Snap סוכר כבוש, ו אפונה Snap סוכר כבוש.
הוראות
הכן פח אמבט מים רותחים קטן וצנצנות.
מניחים מכסים בסיר קטן ומביאים לרתיחה עדינה.
בסיר גדול, לשלב חומץ, מים וסוכר.
מניחים גרגרי פלפל, ציפורן, כלגרגירי יער, מקלות קינמון כתושים ועלה דפנה בשקית תבלינים מוסלין או לקשור אותם בחוזקה באורך של גזה.
מוסיפים חתיכות דלעת ושקית תבלינים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מבשלים דלעת במי מלח במשך 30-40 דקות, עד הגושים שקופים ומכרזים מזלג.
כאשר הדלעת נעשית בישול, מצקת אותו לתוך צנצנות מוכן. כיסוי עם מלח, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד בפחית מים רותחים במשך 20 דקות.
כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מ canner.
תן להם להתקרר על מגבת מטבח מקופלת.
כאשר צנצנות הם קרירים מספיק כדי לטפל, להסיר טבעות לבדוק חותמות על ידי אחיזה הקצוות של המכסים להרים בעדינות צנצנות. מכסים צריכים להחזיק מהר.
תן חמוץ לרפא לפחות 2 שבועות לפני האוכל.