דלעת ספגטי עם כרוב ניצנים קלויים וחומוס
דלעת ספגטי עם כרוב ניצנים קלויים וחומוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 425 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שום, כרוב ניצנים, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. מתכונים דומים: דלורית בלסמית צלויה וכרוב ניצנים, דלורית בלסמית צלויה וכרוב ניצנים, ו דלורית צלויה, כרוב ניצנים ובצל.
הוראות
פירס דלעת ספגטי 8-10 פעמים עם שיפוד או סכין דק (פירס עמוק דרך בשר למרכז).
מניחים על תבנית אפייה על המדף המרכזי של התנור.
אופים במשך 30 דקות ולאחר מכן להפוך 1/4 לפנות.
אופים עוד 30 דקות או עד בחוץ יש השחמה במקומות פגז מרגיש רך.
הסר מהתנור ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ברגע שזה מגניב, לחתוך אותו לשניים ולהסיר ולהשליך את הזרעים לגרד את הגדילים של סקווש החוצה עם מזלג.
שים את הסקווש לתוך קערה ומניח בצד. בעוד הדלעת מתבשלת, להכין את כרוב הניצנים. לקצץ ולהשליך את הקצוות לחתוך את הנבטים לשניים (נבטים גדולים רבע).
מניחים על תבנית אפייה ומרססים במהירות (2 שניות) בשמן זית. (זה מונע שריפה; אם אתה לא רוצה להשתמש בשמן, לכסות באופן רופף עם גיליון של רדיד אלומיניום.) כאשר הסקווש כמעט סיים בישול, לשים את הנבטים לתוך התנור ואופים במשך כ 15 דקות, תוך ערבוב באמצע.
הסר אותם כאשר הם רק מתחילים להיות נגע על ידי חום אבל לא בוער (הם יסיימו בישול במחבת בשלב הבא). במחבת גדולה, עמוקה, לא מקל, לבשל את הבצל על חום בינוני גבוה עד שהם הופכים זהובים, על 5-6 דקות.
מוסיפים את כרוב ניצנים, שום, מרק ירקות לכסות בחוזקה. מבשלים 3-5 דקות, מוסיפים יותר מרק או מים אם מחבת הופך יבש.
מוסיפים את חומוס, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום. מערבבים את דלעת הספגטי, וזורקים בעדינות כדי לערבב. מבשלים עד מחומם דרך.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, יחד עם מיץ לימון.
מגישים עם שקדים כתושים או פרוסים, אם תרצה.