קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות95
מגזין

דלעת ספגטי עם כרוב ניצנים קלויים וחומוס

דלעת ספגטי עם כרוב ניצנים קלויים וחומוס
דלעת ספגטי עם כרוב ניצנים קלויים וחומוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 425 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שום, כרוב ניצנים, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. מתכונים דומים: דלורית בלסמית צלויה וכרוב ניצנים, דלורית בלסמית צלויה וכרוב ניצנים, ו דלורית צלויה, כרוב ניצנים ובצל.

הוראות

1
פירס דלעת ספגטי 8-10 פעמים עם שיפוד או סכין דק (פירס עמוק דרך בשר למרכז).
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים על תבנית אפייה על המדף המרכזי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אופים במשך 30 דקות ולאחר מכן להפוך 1/4 לפנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים עוד 30 דקות או עד בחוץ יש השחמה במקומות פגז מרגיש רך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. ברגע שזה מגניב, לחתוך אותו לשניים ולהסיר ולהשליך את הזרעים לגרד את הגדילים של סקווש החוצה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שים את הסקווש לתוך קערה ומניח בצד. בעוד הדלעת מתבשלת, להכין את כרוב הניצנים. לקצץ ולהשליך את הקצוות לחתוך את הנבטים לשניים (נבטים גדולים רבע).
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים על תבנית אפייה ומרססים במהירות (2 שניות) בשמן זית. (זה מונע שריפה; אם אתה לא רוצה להשתמש בשמן, לכסות באופן רופף עם גיליון של רדיד אלומיניום.) כאשר הסקווש כמעט סיים בישול, לשים את הנבטים לתוך התנור ואופים במשך כ 15 דקות, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
נבטיםנבטים
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר אותם כאשר הם רק מתחילים להיות נגע על ידי חום אבל לא בוער (הם יסיימו בישול במחבת בשלב הבא). במחבת גדולה, עמוקה, לא מקל, לבשל את הבצל על חום בינוני גבוה עד שהם הופכים זהובים, על 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את כרוב ניצנים, שום, מרק ירקות לכסות בחוזקה. מבשלים 3-5 דקות, מוסיפים יותר מרק או מים אם מחבת הופך יבש.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את חומוס, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום. מערבבים את דלעת הספגטי, וזורקים בעדינות כדי לערבב. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, יחד עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
12
מגישים עם שקדים כתושים או פרוסים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים