דלעת ספגטי עם סירופ מייפל ובצלצלים
סקווש ספגטי עם סירופ מייפל וצלי שאלוט עשויים להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך חמאה, שאלוט, דלעת ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סקווש קלוי עם סירופ מייפל וגורגונזולן, סירופ מייפל קישואים בלוט אפוי, ו דלעת סקווש ופירה גזר עם סירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות.פירס ספגטי סקווש כמה פעמים עם סכין חדה.
מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך 1 שעה.
חותכים סקווש לשניים. לגרוף החוצה ולהשליך זרעים עיסת מגעיל. לזרוק את שאר הסקווש עם מזלג.
מניחים בקערה. שמור warm.In מחבת גדולה, להמס חמאה. מבשלים שאלוט מעל חום בינוני במשך 2 דקות או עד רך. להפחית את החום ולהוסיף סירופ מייפל. מבשלים לרגע, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים במלח.
מפזרים על אגוז מוסקט ומערבבים יחד בעדינות. סוור חם.