דלעת ספגטי פרימוורה
דלעת ספגטי Primavera עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-198 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, תבלין עשבים, עגבניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: דלעת ספגטי פרימוורה, קיטו ספגטי סקווש Primavera-פחמימות נמוכות, ו ספגטי פרימוורה.
הוראות
לנקב את הקליפה של סקווש הספגטי עם מזלג ומניח בצלחת בטוחה במיקרוגל; לבשל במיקרוגל על גבוה במשך 12 דקות. להפריש לבשל עד מגניב מספיק כדי להתמודד. פרוסה חצי לאורכו; להסיר את הזרעים. השתמש במזלג כדי למשוך את הבשר של הדלעת מן הקליפה ולמקם לתוך קערה גדולה; מוך עם המזלג כדי להפריד את הגדילים ככל האפשר.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד רק רך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל ומערבבים עוד 3 דקות. מערבבים את הקישואים ואת פלפל ירוק לתוך התערובת; העונה עם תיבול עשבי תיבול איטלקי ופלפל שחור.
יוצקים את העגבניות למחבת. המשך לבשל רק עד העגבניות מחוממות, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את הסקווש למחבת ולזרוק עד מעורב באופן שווה.
מפזרים עם גבינת פטה ולזרוק שוב לשרת.