דלעת סקווש ומרק תפוחים
דלעת סקווש ומרק תפוחים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-7 מנות. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דלעת, אבקת קארי קלה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו דלעת סקווש ומרק תפוחים, מרק דלעת ותפוח, ו מרק תפוחים דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את החמאה, שמן זית, בצל ואבקת קארי בקומקום גדול שנחשף בחום נמוך במשך 15 עד 20 דקות, עד שהבצל רך. מערבבים מדי פעם, מגרד את תחתית הסיר.
לקלף את הדלעת, לחתוך לשניים, ולהסיר את הזרעים.
חותכים את הסקווש לחתיכות. לקלף, לרבע, וליבת התפוחים.
מוסיפים את הסקווש, תפוחים, מלח, פלפל, ו 2 כוסות מים לסיר. מביאים לרתיחה, לכסות, ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 עד 40 דקות, עד הדלעת ותפוחים רכים מאוד. לעבד את המרק דרך טחנת מזון מצויד להב גדול, או מחית אותו בגסות בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
יוצקים את המרק בחזרה לתוך הסיר.
מוסיפים את סיידר תפוחים או מיץ ומספיק מים כדי להפוך את המרק עקביות שאתה אוהב; זה צריך להיות מתוק מעט עבה למדי. בדוק את המלח והפלפל ומגיש חם.