דלעת סקווש וריזוטו כרוב
Butternut סקווש ריזוטו כרוב דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לך שמן זית, מרק עוף, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריזוטו שעורה עם כרוב ודלורית, קל butternut סקווש & כרוב ריזוטו עם גבינת פרמזן שקדים, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הסקווש ומפזרים את המלח, אבקת צ ' ילה ופלפל. מבשלים במשך כמה דקות, הופכים בעדינות עם מרית, עד הסקווש הוא חום זהוב עמוק ומכרז (אבל לא מתפרק).
באותו מחבת, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה ולהוסיף כרוב. לזרוק אותו עם מלקחיים ולבשל אותו במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הסקווש מבושל בעדינות לזרוק יחד.
מחממים את המרק בסיר על אש נמוכה. תתחמם.
מוסיפים את החמאה לאותו מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים, בישול במשך 1 דקה.
להפחית את החום לנמוך. במרווחים 1 כוס, להתחיל להוסיף את המרק למחבת, ערבוב לשלב בעדינות ערבוב כמו המרק נספג. ברגע שהנוזל נעלם, מוסיפים כוס נוספת לכוס וחצי של מרק. המשך בתהליך זה, ערבוב בעדינות כמו מרק משלבת והאורז מתחיל להיות רך.
מוסיפים מלח ופלפל לאורך הדרך.
לטעום את האורז לאחר כ 5 כוסות של מרק נספגו ולראות מה היא עקביות.
להוסיף עוד 1 עד 2 כוסות של מרק לפי הצורך כדי לקבל את האורז עקביות הנכון; זה צריך להיות רך עם רק קצת " לנשוך."
כאשר האורז הוא רך, מוסיפים את הדלעת מבושל כרוב בתוספת כורכום ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את שבבי הפרמזן והקרם ומערבבים עד שזה פשוט משולב. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מפזרים את הפטרוזיליה טחון מעל ומגישים מיד עם שבבי פרמזן נוספים!
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.