Butternut סקווש ריזוטו כרוב דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לך שמן זית, מרק עוף, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריזוטו שעורה עם כרוב ודלורית, קל butternut סקווש & כרוב ריזוטו עם גבינת פרמזן שקדים, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף} (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הסקווש ומפזרים את המלח, אבקת צ ' ילה ופלפל. מבשלים במשך כמה דקות, הופכים בעדינות עם מרית, עד הסקווש הוא חום זהוב עמוק ומכרז (אבל לא מתפרק).
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
פלפל
סקווש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרית
3
הסר לצלחת ולהניח בצד.
4
באותו מחבת, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה ולהוסיף כרוב. לזרוק אותו עם מלקחיים ולבשל אותו במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מלקחיים
5
מוסיפים את הסקווש מבושל בעדינות לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
6
הסר לצלחת ולהניח בצד.
1
מחממים את המרק בסיר על אש נמוכה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את החמאה לאותו מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים את האורז ומערבבים, בישול במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
5
להפחית את החום לנמוך. במרווחים 1 כוס, להתחיל להוסיף את המרק למחבת, ערבוב לשלב בעדינות ערבוב כמו המרק נספג. ברגע שהנוזל נעלם, מוסיפים כוס נוספת לכוס וחצי של מרק. המשך בתהליך זה, ערבוב בעדינות כמו מרק משלבת והאורז מתחיל להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
מרק
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים מלח ופלפל לאורך הדרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
7
לטעום את האורז לאחר כ 5 כוסות של מרק נספגו ולראות מה היא עקביות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
אורז
8
להוסיף עוד 1 עד 2 כוסות של מרק לפי הצורך כדי לקבל את האורז עקביות הנכון; זה צריך להיות רך עם רק קצת " לנשוך."
מרכיבים שתצטרך
מרק
אורז
9
כאשר האורז הוא רך, מוסיפים את הדלעת מבושל כרוב בתוספת כורכום ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
סקווש
כרוב
אורז
10
מוסיפים את שבבי הפרמזן והקרם ומערבבים עד שזה פשוט משולב. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
קרם
11
מפזרים את הפטרוזיליה טחון מעל ומגישים מיד עם שבבי פרמזן נוספים!
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.