דלעת, פנה וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 565 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, אגוז מוסקט, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Pean ו Penne דלעת, דלעת & נקניק פנה, ו דלעת קארי פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה. מסדרים את הדלעת על תבנית אפייה וריסוס עם תרסיס הבישול כדי מעיל קל; העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן. צלי עד רך וחום בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מוסקט
פלפל
סקווש
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
סיר
3
מניחים את הזעפרן במניות העוף בסיר בינוני ומוסיפים את הכרוב. מביאים לרתיחה נמוכה, ואז להפחית את החום לרתיחה. לבשל את הכרוב מאוד רך, כ 20 דקות. ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני, מוסיפים את המרווה ומטגנים את העלים לפריך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
כרוב
זעפרן
חמאה
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
4
הסר למגבת, ולאחר מכן להתפורר העלים. מחממים מעט את החמאה. מרתיחים את הפסטה במים מלוחים אל דנטה, להזמין 1/2 כוס מים עמילניים, ולאחר מכן לנקז. לזרוק את הפסטה עם מים עמילניים, סקווש, כרוב ומניה, חמאה משחימה, מרווה מתפוררת וגבינה. לזרוק במשך 2 דקות כדי לספוג את הרוטב, ואז למקם תבשיל מגניב. תתכונני לארוחה נוספת. כדי לחמם, לאפות ב 375 מעלות F, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. ואז למעלה עם קצת גבינה, צלייה כדי לפרוס את הקצוות.