קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

דלעת צלויה, בצל סגול וגבינת עזים פריטטה

דלעת צלויה, בצל סגול וגבינת עזים פריטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו דלעת צלויה, בצל אדום וגבינת עזים פריטטן. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 469 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.29 דולר למנה. אם יש לכם דלעת קלויים, ביצים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות קרם דלעת כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שום פראי וגבינת עזים פריטטה, טארטים בלסמיים מקורמלים ובצל אדום עם גבינת עזים, ו גבינת עזים, עגבנייה מיובשת ופיצה בצל מקורמל.

הוראות

1
יוצקים פנימה את הביצה הטרופה (ששולבה עם נתז החלב לפני כן), דלעת וגבינות, מערבבים ומתבלים היטב.שלב 4: מבשלים כ -10 דקות, עד שהם כמעט מתייצבים, ואז מסיימים את החלק העליון מתחת לגריל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו