דלעת קיץ בגריל עם בצל אדום
דלעת קיץ בגריל עם בצל אדום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך כמון טחון, קיץ סקווש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דלעת קיץ בגריל עם בצל אדום, סקווש קיץ אפוי ובצל עם גבינת עיזים, ו הליבוט עם בצל אביב וקיץ סקווש Sauté.
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה גדולה, מערבבים שמן, מתובל מתובל מלח וכמון.
כאשר הגריל מחומם, עם כפית מחוררת, מניחים בצל בסל גריל (גריל "ווק"); מילואים תערובת שמן בקערה למעייל סקווש.
מניחים סל על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים. לבשל 10 דקות, סיבוב סל מדי פעם.
בינתיים, להוסיף סקווש קיץ לתערובת שמן שמורה בקערה; לזרוק מעיל.
מניחים סקווש בסל עם בצל; לבשל 5 עד 7 דקות יותר, מפנה סל מדי פעם, עד ירקות רכים.