דק
הרזה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפייה, שוקולד צ'יפס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוגת מנטה דקה, סלסה דקה, ו סיכות מנטה דקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מנפים יחד את הקמח, מלח, וסודה לשתייה בקערת ערבוב.
שלב את הביצה, חלב, וניל ולהביא לטמפרטורת החדר בקערה אחרת.
קרם החמאה בקערת העבודה של המיקסר, החל במהירות נמוכה כדי לרכך את החמאה.
תוסיף את הסוכרים. להגדיל את המהירות, ושמנת את התערובת עד אור ורך. להפחית את המהירות ולהוסיף את תערובת הביצה לאט. להגדיל את המהירות ולערבב עד משולב היטב.
לאט להוסיף את תערובת הקמח, גירוד הצדדים של הקערה עד משולב היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. סקופ על דפי אפייה מרופדים בקלף, 6 עוגיות לסדין.
אופים במשך 13 עד 15 דקות, בודק את העוגיות לאחר 5 דקות. סובב את תבנית האפייה עוד יותר בראונינג.
הסר את העוגיות מהמחבתות מיד. לאחר התקרר, לאחסן במיכל אטום.