דקדנטי בראוני אבא
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו לנסות בראוני דקדנטי. מתכון זה מכין 34 מנות עם 227 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם תוספות שונות: בוטנים, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו דקדנטי בראוני אבא, עוגת בראוני דקדנטית, ו עוגת בראוני דקדנטית עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 30 עד 40 (6 אינץ') מקלות ממתקים/סוכרייה על מקל.
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מים רותחים. טובלים 1 ממתק / מקל סוכרייה על מקל בשוקולד המומס (זה יעזור לבראוניז להיצמד טוב יותר למקל). עם ידיים נקיות, או לובש כפפות גומי, לגרוף 1 כף גדושה של בראוני. מעצבים את הבראוניז על המקל, מוודאים שהבראוניז מאובטח במקצת. טובלים/צובעים בזהירות כל מקל בנפרד בשוקולד מומס בעזרת כף, ומאפשרים לחלק מהשוקולד לעלות על המקל. זה ישמש כדבק וימנע מהפופ להתפרק כשאתה נוגס בו. טובלים בתוספות שונות, לפי הצורך.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאחר סיום כל הקופצים, הכניסו למקרר למשך כ-30 דקות להתייצבות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
לבלילת הבראוניז שלך, ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום בינונית (או גדולה) מעל סיר מים רותחים.
בזמן שהחמאה נמסה, הקציפו את אבקת הקקאו, מלח הים והסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כסוכני שוחקים כדי להוציא גושים מהקקאו.)
הקציפו את שילוב הקקאו / סוכר / מלח לחמאה המומסת עד שהסוכר נמס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. הסר את הכיריים והניח את התבנית על מגבת כלים על השיש שלך. הניחו לתערובת המפונקת להתקרר עד שהיא חמה, אך כבר לא חמה.
בזמן שזה מתקרר, מרפדים את החלק התחתון והדפנות של תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה או בנייר כסף. אתה רוצה להשאיר על 4 סנטימטרים של הסככה על 2 צדדים מנוגדים. אלה משמשים ידיות שלך כדי להסיר את בראוניז מהמחבת ב 1 חתיכה, כדי לוודא שיש מספיק של הסככה לך יש אחיזה מוצקה. משמנים היטב את הקלף או נייר הכסף.
מערבבים פנימה את הווניל לתערובת הפאדג ' שהתקררה כדי לשחרר אותו.
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר שהביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות מבריקה ומעורבת היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא משולב במלואו. ברגע שהוא נראה מעורבב לחלוטין, מקציפים את הבלילה במרץ במשך 45 פעימות לפחות. זה לא רק להוציא את כל הלחץ העצורה, אבל זה יגרום בראוניז לעיס. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס שלך.
מורחים את בלילת הבראוניז הסמיכה והמזוהמת בצורה אחידה בתבנית המרופדת בעזרת מרית אופסט או הידיים המשומנות שלך.
הכניסו את הבראוניז לתנור ואפו עד שהם מקבלים קרום יפה והבית שלכם מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
תן להם להתקרר לגמרי על מתלה או מגבת כלים על השיש שלך.