קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

דקר עם תירס קלוי ופלפלים

דקר עם תירס קלוי ופלפלים
דקר עם תירס קלוי ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו פלפל טרי, פלפל חריף, פילה דקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס, דקר עם פלפל מתוק, ו סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת צלייה גדולה, לשלב את הפלפלים האדומים והירוקים, התירס, 1 כף השמן, ו 1/4 כפית כל אחד מלח, פלפל, ותימין. צולים בתנור עד שהתירס והפלפלים מתחילים לחום, כ -12 דקות, ערבוב פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לשפשף את השמן כף הנותרים על שני הצדדים של הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מפזרים את הדגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח, פלפל, טימין.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
הסר את מחבת הקלייה מהתנור ודחוף את תערובת התירס והפלפל לצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שים את הדגים במרכז המחבת, בצד העור למטה, ומבשלים עד שזה עתה נעשה, על 15 דקות פילה בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים את הדג עם התירס והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
חלופות דגים: דגים מוצקים אחרים לצלות כאן כוללים tilefish, בס ים, בקלה. אם הפילה הם עור, מעיל אותם עם קצת שמן לפני הוספת המחבת.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מבחן במטבח עצה: אם באמצעות גרעיני תירס קפוא, לתת להם להפשיר אם אתה יכול; זה לוקח רק כמה דקות. תמדוד את התירס דבר ראשון והוא יופשר עד שתהיה מוכן לזה. לטף את התירס יבש עם מגבת נייר לאחר הפשרה כך לחות עודפת לא תקבל בדרך במהלך הבישול ולהפוך בראונינג בלתי אפשרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
המלצת יין: כל מספר של יינות לבנים בהירים ילך יפה עם זה. נסו שרדונה מצרפת, כגון כפרי מקון או אחד מרשת שרדונה החדשה יותר מאזור פיי ד ' אוץ '(Pays d ' Oc).
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.