קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

דרום מערב טורקיה המבורגרים

דרום מערב טורקיה המבורגרים
המבורגרים בדרום מערב הודו עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 838 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1703 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שום, שמן זית, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. עם כפית ציון 95%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון דרום מערב טורקיה המבורגרים, דרום מערב טורקיה המבורגרים, ו דרום מערב טורקיה המבורגרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קוצצים את השום והירקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה עד שהיא פריכה. נגבו עודפי שומן מהתבנית והחזירו את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בזמן שבייקון מתבשל, שלבו בשר הודו, שום, שאלוט או בצל, טימין, כוסברה או פטרוזיליה, פלפל, פלפל סרנו או ג ' לפנו, כמון, רוטב פלפל חריף, תיבול גריל או מלח ופלפל. מחלקים את התערובת ל -4 תלוליות שוות ואז יוצרים בשר לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מטפטפים קציצות עם שמן צמחי לציפוי. מבשלים במחבת על אש בינונית גבוהה במשך 5 עד 6 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הניחו גבינה פרוסה מעל הקציצות ב -2 הדקות האחרונות של הבישול, השתמשו ב -1 או 2 פרוסות לכל קציצה, כרצונכם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
ערמו צ ' יזבורגרים מבושלים ללחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מורחים תענוג מתוק או ג 'לי על גבי לחמניות ומניחים חסה עלים אדומים למקומם, בעזרת התענוג או הג' לי כדבק. צ ' יזבורגרים מובילים עם 2 פרוסות בייקון מבושל ופריך או בייקון הודו ורוטב. לאחר מכן מגישים עם צ ' יפס טורטיה, סלט נזרק ו/או אגוזי ים חריפים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדוםחסה עלה אדום
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
בייקון הודובייקון הודו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

המבורגרים בטורקיה עובדים ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את טה מתן אוואטאה קברנה-מרלו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-32 דולר לבקבוק.
טה מאטה אוואטאה קברנטס-מרלו
טה מאטה אוואטאה קברנטס-מרלו
ארגמן עמוק עז, אווטאה 13 ' הוא קלאסיקה אמיתית. הניחוח שובה מיד עם תווים של קפה צלוי כהה, שוקולד, וניל וטוסט השזורים בפירות. רמזים של עלה דפנה ונענע שומרים על הניחוחות רעננים ותוססים. החיך נפרש עם טעמי פירות יער בשלים ותחושת פה עשירה, ואילו טאנינים בשלים מעניקים גימור משובח להפליא. מתנאי גידול מושלמים, ריכוז הפירות העז נותר מעודן. אלגנטי ועוצמתי, אווטאה 13 ' היא יצירת מופת.