דרום מערב נאצ'וס הוא הר ד' אובר מקסיקני. מתכון ללא גלוטן זה משרת 30 . מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת תהליך, עשן נוזלי, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. דרום מערב מאצ'ו נאצ' וס, נאצ'וס סלמון דרום מערבי, ו נאצ'וס דרום מערבי עם רוטב צ' יפוטלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
חותכים כל צלי לשניים; מניחים בשני 5-קו. תנורים איטיים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
שלב את מיץ התפוחים, השום, המלח והעשן הנוזלי אם תרצה; יוצקים על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך 7-8 שעות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
גרוס חזיר עם שני מזלגות; מניחים בקערה גדולה מאוד. מערבבים פנימה 2 כוסות רוטב ברביקיו, סוכר חום ודבש. מחלקים שבבי טורטיה בין שניים משומנים 13 אינץ'. 9 אינץ'. כלי אפייה; למעלה עם תערובת חזיר.
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ ' וס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.