קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דרילר קאפקייקס

דרילר קאפקייקס
המתכון Driller Cupcakes יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 256 אוכל וטבחים. אם יש לך שבבי שוקולד למחצה, סוכר חום חזק, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, ו קאפקייקס NASCAR-מלח וחומץ עוגות חזיר רינד עם זיגוג בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך חתיכות בייקון של בוץ': מחממים את התנור ל 204° ולהתאים את המתלה במחצית העליונה של התנור. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ומניחים מדף קירור חוט בגודל דומה בתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב את הסוכר החום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את רצועות הבייקון וזורקים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
להניח את הרצועות בשכבה אחת על המדף העליון עם כל שאריות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד השחמה. מגניב מעט לפני חיתוך דק. זה ישמור במשך שבוע 1 מאוחסן במיכל אטום במקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים מדף אפייה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני 6 כוס מחבתות מאפין בגודל ג ' מבו עם מצעים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים מסננת על קערה בינונית ערבוב לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בקערת ערבוב בגודל בינוני, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח את החמאה וסוכר חום עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הביצים והוניל ומכים עד שמנת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף חצי מתערובת הקמח ואת החלב, פועם לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את שאר תערובת הקמח ואת סירופ המייפל, וממשיכים לערבב רק עד המרכיבים היבשים משולבים, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מלא כל כוס מאפין מוכן עם הבלילה מעוגלת 1/3 כוס, על 3/4 מלא.
7
אופים, סיבוב המחבתות באמצע הדרך, עד צמרות הם רק המשרד למגע ובוחן מוכנס במרכז הקאפקייקס יוצא נקי, על 24 דקות. השאירו את הקאפקייקס במחבת על מדף להתקרר במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את העוגות למדף התיל להתקרר לחלוטין לפני הציפוי, על 1 שעה. 
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
הפוך את Ganache: בסיר 2 ליטר כבד על אש נמוכה, להמיס את החמאה. מערבבים את השמנת וחום עד חם מאוד אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
הסר מהתנור ומערבבים בשני סוגים של שבבי שוקולד עד חלקה ומבריקה. מוסיפים את הוניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
העברה לקערת ערבוב בגודל בינוני, וקריר לטמפרטורת החדר. מצמרר את התערובת במקרר ייקח בערך 1 שעה. לנצח את ganache על מהירות בינונית גבוהה עד עבה וקרם, על 2 עד 3 דקות. 
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
בניית קאפקייקס: הוציאו את הסקופ גלידה (2 עד 21/4 אינץ') ועלו על כל קאפקייק עם כף נדיבה ומעוגלת של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
13
מפזרים 1 כפית מעוגלת של חתיכות בייקון על גבי כל קאפקייק. קאפקייקס ניתן בקירור עד 3 ימים במיכל אטום, או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות