דרכון ליפן: אדאמה, גיוסה, אורז ובשר טריאקי דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך לספור שרימפס תינוק, סויה תמרי, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו דרכון ליפן: אדאמה, גיוסה, אורז ובשר טריאקי, Edamame-סלט אורז עם טונה טריאקי, ו עוף טריאקי עבור אסיה Fest מזון (יפן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 2 סירי מים לרתיחה: 1 סיר פסטה עם כמה סנטימטרים של מים בו, 1 מחבת רוטב בינונית עם 1 1/2 כוסות מים בו. מכסים את שני הסירים ומביאים את כל המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
כאשר סיר קטן יותר של מים מגיע לרתיחה, מערבבים באורז ומחזירים מים לרתיחה. להפחית חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים מסננת על הסיר ומוסיפים את האדממה אליו.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את כיסוי הסיר מעל edamame מקנן אותו במסננת. קיטור edamame 5 דקות, ואז להסיר אותם 2 קערות קטנות, מלח אותם לכסות קערות עם פלסטיק או לסכל כדי להתחמם. הניחו את המסננת בצד והחזירו את מכסה הסיר לאורז, תוך ערבוב אורז לפני החלפת המכסה.
מרכיבים שתצטרך
5
בעוד edamame הם מהביל, לפני הסרת אותם אל הקערות, יש לך כיס של זמן לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף 1/2 כוס, כמה חופנים של כרוב נאפה לסיר השני של מים. Blanch את כרוב מגורר 1 דקה ולהסיר עם עכביש או מלקחיים מגבות נייר כדי לנקז מגניב. קוצצים כרוב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים בשר, שרימפס סלט קצוץ, סאקה, ג ' ינג ' ר, 1 בצל ירוק, 1 כף תמרי, שמן שומשום, פלפל שחור מקורר, כרוב קצוץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים 2 כפיות מילוי על כל עטיפת טון וון. להרטיב את קצות האצבעות שלך כדי לעזור לאטום won עטיפות טון. הגיוזה אמור להיראות כמו חצי ירח קטן.
מרכיבים שתצטרך
9
מקום 1 או 2 עלים כרוב נאפה לתוך החלק התחתון של המסננת. העלים ימנע הכופתאות שלך דבק על פני השטח של מסננת. מסדרים כופתאות על עלה נאפה במסננת וקיטור על סיר גדול שני של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים מכסה סיר גדול על המסננת כדי ללכוד את הקיטור. כופתאות צריך קיטור 10 עד 12 דקות. בזמן שאתה עובד על זה, ללכת הלוך ושוב עם edamame לפי הצורך לכיוונים לעיל.
מרכיבים שתצטרך
11
בעוד כופתאות עובדות, פורסים את סטייקים פילה דק על פני התבואה. לזרוק עם תיבול ו teriyaki או tamari ושרי.
מרכיבים שתצטרך
12
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום גבוה.
13
מוסיפים שמן והבשר ומערבבים. כאשר הבשר חומים בקצוות, מוסיפים בצל ירוק ומבשלים 2 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
14
השתמש הנותרים גלם מגורר כרוב נאפה כמו מיטה לשרת כופתאות שלך על. צלחת כל הפריטים שלך על מנות קטנות בקערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
15
מערבבים רוטב טבילה של תמרי, חרדל וחומץ לגיוסה ויצאו לצד כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
16
סאקי חם או קר, שאריות מהבישול, הוא המשקה המושלם ותפוזי טבור צוננים או מנדרינות לעשות סוף מרענן לארוחה זו.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.