האדוק אפוי עם תרד ועגבניות
האדוק אפוי עם תרד ועגבניות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך עגבניות משומר, פילה האדוק, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק אפוי עם תרד ועגבניות, ביצים אפויות עם תרד ועגבניות, ו ביצים אפויות עם תרד ועגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה קלה תבשיל 2 ליטר או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק פילה האדוק בשכבה אחת.
ממיסים 1 כף החמאה במחבת מעל חום בינוני ומבשלים את פרוסות הבצל, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 5 דקות. מערבבים תרד ואגוז מוסקט ומבשלים כ 3 דקות.
מסדרים פילה האדוק בתבנית אפייה. כף חלקים שווים של תערובת תרד בין הפילה. עגבניות מנוקזות בכפית סביב פילה ומפזרים טימין, טרגון ומלח.
אופים, חשוף, במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בעוד דגים אופים, להפוך את הרוטב. אם יש צורך להוסיף מספיק מים לנוזל עגבניות שמורות כדי להפוך 1 כוס. במחבת, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום בינוני. מערבבים את הבצל טחון ומבשלים עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מיץ עגבניות לבצל. מביאים תערובת לרתיחה.
לטאטא את קורנפלור לתוך הנותרים 1/4 כוס מיץ, ולאחר מכן להוסיף למחבת. להפחית חום ומבשלים, ערבוב, עד רוטב מתעבה מעט.
יוצקים רוטב על פילה אפוי ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.