קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

הבובוטי הראשון של פרנס.

הבובוטי הראשון של פרנס.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bobotie Prizewinning של פרנס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 468 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו לחם חום, כורכום, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. נסו צ'ילי זוכה הפרסים של לורי, עוגת גבינה עם שוקולד Prizewinning, ו Bobotie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F / 180 מעלות צלזיוס.לשבור את הלחם ולספוג בחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן וחמאה במחבת, ומטגנים את הבצל והשום עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את אבקת קארי וריבת משמש (ג ' לי) ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ריבת משמשריבת משמש
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
4
מוסיף את chutney, חומץ, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, וחצי כורכום.לחץ על החלב מהלחם, שמירה על החלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כורכוםכורכום
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מוסיפים את הלחם לתערובת במחבת ומערבבים היטב. (לשבור גושים).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר הטחון, צימוקים, שקדים מרוסקים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מערבבים היטב, ומטגנים על אש נמוכה עד הבשר רק מתחיל לשנות צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
הסר מחבת מהתנור. מקציפים 1 ביצה ומערבבים לתוך תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שים את התערובת לתוך צלחת תנור מתאימה, משומנת. סדר את המפרץ או עלי לימון למעלה, או לדחוף באמצע הדרך.מקציפים 2 שאריות ביצים עם שאר הכורכום, ואת החלב שמרת מן הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
שפוך את זה בזהירות על bobotie.
11
שים את bobottie לתוך צלחת גדולה יותר, ויוצקים מים חמים לתוך המנה החיצונית, כדי למלא אותו על 2 / 3rds מלא.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
אופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים עם אורז צהוב מסורתי עם צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים, פיצול (יותר מ 1 / 3rd, הוא משתמש 100 מ שקדים, פיצול (יותר מ 1 / 3rd, הוא משתמש 100 מ " ל)11 כף אורגנו מיובשריבת משמשריבת משמש8עלי דפנה (או להשתמש עלי לימון)עלי דפנה (או להשתמש עלי לימון)22 כפות חמאה מומסתלחם חום, פרוס עבהלחם חום, פרוס עבה2חתיכות טופי הית' בר1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת קארי (טרי, לא חזק מדי)אבקת קארי (טרי, לא חזק מדי)3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר טחון (ולהוסיף 2 עוז נוסף, כפי שהוא משתמש 1 ק בשר בקר טחון (ולהוסיף 2 עוז נוסף, כפי שהוא משתמש 1 ק "ג בשר רזה, רק מעל 2 ק" ג)1אוראו ממולאים כפוליםעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסchutney (זה יהיה chutney פירותי כמו כדורי גברת או Wellingtons)chutney (זה יהיה chutney פירותי כמו כדורי גברת או Wellingtons)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, בינוני, קצוץ דקבצל, בינוני, קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים (יותר מ 1 / 3rd, הוא משתמש 100 מ צימוקים (יותר מ 1 / 3rd, הוא משתמש 100 מ " ל)2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות11 כף אורגנו מיובשכורכוםכורכום5חתיכות טופי הית' ברחומץ, חום (אנו משתמשים ענבים חומים או חומץ יין)חומץ, חום (אנו משתמשים ענבים חומים או חומץ יין)11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

אפריקה בתפריט? נסה זיווג עם Pinotage, Chenin Blanc, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של פינו ברי תקווה מלאה טוב. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
היקב של פינוטג ' ברי תקווה מלאה
היקב של פינוטג ' ברי תקווה מלאה
יין זה מציג חיך מרענן אך עסיסי עם פירות יער שחורים, שזיפים, פירות שחורים פראיים וסוכרוסיטה טבעית ונפלאה. יש לו מרקם גמיש עם טאנינים משולבים, גמישים וכמה תבלין אטרקטיבי על הסיום. יהירה להפליא!