הגבינה בגריל האמריקאית החדשה
המתכון החדש גבינה בגריל אמריקאי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. אם יש לכם צ'דר תפוזים, חמאה, קורניצ' ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל, All-אמריקאי גבינה בגריל עם טוויסט, ו צ'יזבורגרים All-American בגריל ברביקיו-בייקון צ' יזבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, לבשל את הנקניקיות פרוסות על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות.
להעביר את הנקניקיות לצלחת ולמחוק את המחבת.
בקערה, מערבבים את החמאה עם גבינת צ ' דר גרוסה רק עד בשילוב.
מורחים את גבינת הצ ' דר בצד אחד של כל פרוסת לחם; מסדרים אותם בצד החמאה על משטח עבודה.
מורחים את החרדל על הלחם ומפזרים את שקע מונטריי על החרדל. למעלה 4 פרוסות עם הנקניקיות, חצוי cornichons ואת פרוס צ ' דר. סגור את הכריכים, לחיצה קלה תוחב בכל גבינה תועה.
מניחים את הכריכים במחבת, מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הזהב בתחתית, 3 דקות. לחץ עם מרית כדי לשטח מעט, ולאחר מכן להפוך את הכריכים, לכסות ולבשל עד השחמה על הקרקעית, 3 דקות יותר; להנמיך את החום אם הלחם הוא השחמה לפני הגבינה נמסה לחלוטין.
להעביר את הכריכים ללוח חיתוך ולתת לנוח 2 דקות, ואז לחתוך אותם לשניים ומגישים עם cornichons.