הדבק קצר עבור טארטים
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, הדבק Laksa, ו רסק סטייק.
הוראות
מוסיפים חמאה, עם האצבעות שלך, לשפשף לתוך תערובת קמח עד מעורבב היטב.
עם מזלג, מערבבים בחלמון ביצה עד הבצק מחזיק יחד. (או מערבולת קמח, סוכר, חמאה במעבד מזון עד תערובת דומה פירורים עדינים; להוסיף חלמונים מערבולת עד הבצק מחזיק יחד.)
עם הידיים, לחץ על הבצק בחוזקה לתוך כדור חלק, ללוש קצת כדי לעזור לאגד את הבצק. (בשלב זה, אתה יכול לעטוף את הבצק אטום ומקרר עד 1 שבוע; בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
לחץ על מאפה למחבת טארט בגודל 11 אינץ '(28 ס " מ) עם שפה נשלפת, דוחף את הבצק בחוזקה לתוך החלק התחתון והצדדים כדי ליצור שכבה אחידה; הקצה צריך להיות סומק עם שפת פאן.
אופים בתנור 300 F (150 C), חשוף, עד השחמה קלה, 30 עד 40 דקות.
בואו להתקרר במחבת. מלא טארט ולהסיר שפה לשרת.