הדרבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את דרבי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, קמח, לחם שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו הדרבי, (משהו לא בדיוק כמו) עוגת דרבי, ו דרבי פונץ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור בייקון: במחבת גדולה, לפזר את lardons ולהפעיל את החום בינוני. מבשלים עד קריספ. הקפד להזמין 2 כפות של שומן בייקון במחבת. ואז לנקז את lardons הפריך על צלחת נייר מצופה מגבת.
לרוטב מורניי: באותו מחבת, מוסיפים את החמאה לשומן הבייקון ומניחים על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד בלונדינית, 2 עד 3 דקות. לאט לאט לטאטא בחלב עד בשילוב.
מוסיפים את gruyere andnutmeg, ומבשלים עד עבה, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.
עבור הכריך לבנות: על 4 של פרוסות טוסט, שכבה 2 פרוסות עגבניות, העליון עם רבע של טורקיה ולאחר מכן את פרוסת הלחם השנייה. מצקת הרבה רוטב מורניי מלמעלה. למעלה עם ערימה נחמדה של בייקון ופטרוזיליה טרייה.