קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ההמבורגר האהוב על פיוניר וומן אי פעם

ההמבורגר האהוב על פיוניר וומן אי פעם
ההמבורגר האהוב על פיוניר אישה אי פעם עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 890 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח, לחמניות קייזר, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: הלזניה האהובה של האישה החלוצית (ושל צ'ארלי) , בראוניז האישה החלוצית, ו פיוניר אישה פאדג'.

הוראות

1
מניחים את הבשר הטחון לתוך קערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים 1 כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
להוסיף כמה מקפים של רוטב טבסקו. עם הידיים שלך, לערבב את הבשר והתיבול היטב. תניח בצד.הבא, עבור הבצל, לחמם מחבת בינונית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מקום מיונז כוס ¼ לתוך קערה קטנה ופשוט להוסיף כמה מקפים של טבסקו. מערבבים יחד ומבחנים לפי הטעם.לאחר מכן, פרוס את לחמניות הקייזר לשניים ומפרש כל חצי עם כ ½ כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
Kaiser BunKaiser Bun
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים אותם עם הפנים כלפי מטה על מחבת גריל או מחבת על אש בינונית. גריל קל לחמניות כך שהם יהיו קשוחים מספיק כדי להחזיק את המיונז החריף.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
תן הלחמניות להתקרר על צלחת עד שאתה צריך אותם.יוצרים את הבשר לשתי קציצות ומניחים על מחבת גריל או מחבת על חום בינוני עד בינוני-נמוך. אפשר לכל אחד לבשל כ 3 דקות, ולאחר מכן באמצעות מרית, לסובב 45 מעלות, משאיר אותו באותו הצד. להפוך את ההמבורגר ולבשל אותו במשך כמה דקות, סיבוב זה 45 מעלות שוב כדי לקבל את סימני הגריל נחמד. עכשיו תוסיף מנה גדולה של בצל מקורמל מעל הקציצה המפוארת, ואחריה מנה נדיבה באותה מידה של גבינה כחולה מתפוררת. כשהוא מסיים לבשל, מורחים את המיונז החריף על גלילי הקייזר ומעבירים את ההמבורגר לחצי התחתון של הלחמנייה. למעלה עם קומץ ירקות למעלה עם הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
Kaiser BunKaiser Bun
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ירוקירוק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו