קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

הודו בר-בי-קיו וברביקיו

הודו בר-בי-קיו וברביקיו
עוף בר-בי-קיו ועוף צלוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל, קורנית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: הודו מלא ברקת, הודו ברן, ו תרנגול ההודו של ברידג'ט..

הוראות

1
ב stockpot גדול כבד על חום גבוה, להביא 2 גלונים מים לרתיחה. מערבבים במלח וסוכר עד מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום ולהוסיף גזר, בצל, סלרי, כרישה, עלי מפרץ, פלפל, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדומים, זרעי שומר, אניס כוכב, טימין, מרווה, פטרוזיליה. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי שומרזרעי שומר
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
כוכב אניסכוכב אניס
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
כרישהכרישה
טימיןטימין
מרווהמרווה
3
קו קריר גדול עם שקית אשפה כבדה גדולה. מסננים מלח לתוך קריר, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
העברה, חזה למעלה, כדי קריר. במידת הצורך, מניחים צלחת גדולה על גבי כדי לשמור על טורקיה שקועה בנוזל. לקשור את התיק בחוזקה, ואז לסגור קריר ולהעביר למקום מגניב. אפשר טורקיה מלח במשך 12 שעות, מתהפך פעם אחת באמצע. באמצעות מדחום בדיקה, לבדוק את הטמפרטורה של נוזל כל 3 שעות ואם יש צורך, להוסיף חבילות מקפיא סגור שקיות פלסטיק resealable כדי לשמור על הטמפרטורה או מתחת 40 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
קו גדול, מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מתלה תילמתלה תיל
7
הסר טורקיה ממי מלח ולהעביר, השד בצד למעלה, כדי מתלה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
8
תן לעמוד 30 דקות כדי לנקז לחלוטין, ואז לטפוח יבש.
9
העברה למחבת צלייה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לשד וקשור מקלות תיפוף באופן רופף יחד עם חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
מניחים חמאה במחבת ליד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אם משתמשים בגריל גז, ברדס פתוח, להדליק את כל המבערים, ולהגדיר על גבוה. סגור מכסה המנוע preheat 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
12
אם באמצעות גריל פחם, פתח פתחי אוורור ומכסה ופחם אור.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
בואו גחלים לשרוף עד מצופה לחלוטין באפר אפור, על 25 דקות, ולאחר מכן לארגן סביב היקף הגריל כדי ליצור מעגל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
14
מעבירים מחבת צלייה למדף גריל ומכסים גריל. אם משתמשים בגריל גז, להפוך את כל המבערים לנמוך. במהלך הבישול, להתאים מבערים כדי לשמור על טמפרטורה ב 232°.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
גרילגריל
15
אם משתמשים בגריל פחם, אם יש צורך בטמפרטורה נמוכה יותר על ידי סגירת פתחים חלקית (לא לסגור לחלוטין). לשמור על טמפרטורה על ידי הוספת 60 גחלים חדשים, prelit ב starter ארובה עד מכוסה לחלוטין אפר אפור, כל שעה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
16
מבשלים טורקיה, צולה כל 15 דקות עם מיצי פאן (מחבת הטיה כדי לתת למיצים לרוץ מתוך חלל) וסיבוב פאן 180° כל שעה, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, על 1 1/2 שעות. (זמן עשוי להיות ארוך יותר במזג אוויר קר. הימנע מכסה פתיחה לעתים קרובות בגלל אובדן חום מהיר.)
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
17
העבר טורקיה מגש, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום