הודו טחון או קציצות עוף
הודו טחון או קציצות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 270 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, קרקר חמאה, פתיתי בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: קציצות בשר טחון & Plantain, הודו טחון או המבורגר חזיר טחון, ו קציצות טלה טחון משיי (קבב Shammi).
הוראות
1 בקערה גדולה, מערבבים הודו טחון או עוף, קרקרים כתושים, פתיתי בצל, תיבול עוף, מלח שום או אבקת שום, טימין, ופלפל שחור.2 צורה לשישה קציצות כל אחד על 1/2 אינץ 'עבה 3 אינץ' בקוטר או גודל אחר לפי הצורך. התאם את זמן הבישול אם שינוי גודל או עובי הקציצות.3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.4
מוסיפים קציצות ומבשלים על כל הצדדים במשך סך של 10 דקות או עד השחמה יפה וטמפרטורה פנימית מגיע 160 מעלות פרנהייט על מדחום מיידי לקרוא. לחלופין, לחתוך לתוך אחד מבושל פטי כדי לוודא שזה כבר לא ורוד בפנים.