הודו לח במיוחד עם רוטב פאן
הודו לח במיוחד עם רוטב פאן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 129 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 982 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה במידת הצורך, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו הודו לח ומכרז עם רוטב, הודו צלוי לח עם רוטב פורט, ו חזה הודו לח עם רוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש התחתון.
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש.
מערבבים יחד 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל ולשפשף בכל רחבי טורקיה מבפנים ומבחוץ. שים בצל וקורנית בחלל גדול. סיכה צוואר העור לגוף עם שיפוד. חוט מטבח מרכז מתחת לחלק האחורי של השד ולהביא מסתיים מעל להצמיד כנפיים, ואז לחצות מחרוזת לקשור קצוות של מקלות תיפוף יחד. שים את טורקיה על מתלה מתכת בצלייה ומברשת עם 4 כף חמאה מומסת. מחבת כיסוי (אם באמצעות מחבת צלייה, לכסות את טורקיה עם נייר קלף, ולאחר מכן לסכל) וצלוי 1 שעה.
למרוח עם מיצי פאן ולהוסיף מים למחבת. המשך לצלות, מכוסה, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושם 77°, 30 דקות עד 1 שעה.
Baste עם כף הנותרים מומס חמאה צלוי, נחשף, עד העור הוא השחמה, על 15 דקות יותר (זמן צלייה הכולל: 1 3/4 עד 2 1/4 שעות). בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°).
מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן.
יוצקים מיצי פאן לתוך קערה ולהוסיף מלאי.
לטאטא יחד קמח 1/3 כוס שומן שמור (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת) בסיר בינוני כבד, ואז לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 2 דקות (תערובת תהיה עבה).
להוסיף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא. מערבבים בכל מיצי טורקיה ממגש. קוצצים ומוסיפים קרביים (אם משתמשים). רוטב רותח, מקציף מדי פעם, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.