הודו עשבי חמאה קלויים
אם יש לך בערך 4 שעות לבלות במטבח, הודו עשב חמאה קלוי עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 612 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, פלפל, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1102 אוהדים. עם כפית ציון 94%, המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם הודו עשבי חמאה קלויים, הודו עשבי חמאה קלויים, ו הודו צלוי עם חמאת עשבים ושאלוט קלוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה שלבו חמאה מרוככת, תיבול עופות, תערובת רוטב עשבי שום ושום כתוש. השתמש במזלג כדי לערבב יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 עד 30 דקות, עד שהם יציבים אך לא קשים.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מסדרים סלרי, גזר ומחצית מקוביות הבצל בתחתית תבנית צלייה.
מוסיפים מרק עוף ומניחים בצד.
שוטפים את ההודו המופשר ומייבשים. השתמש באצבע כדי לשחרר בזהירות את העור סביב הציפור כולה. לוקחים את תערובת החמאה וחותכים לחתיכות גדולות.
מניחים את חתיכות החמאה מתחת לעור ההודו כולו. משפשפים את חלקי החמאה הנותרים בצד החיצוני של העור ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את פנים חלל ההודו בבצל שנותר, תערובת עופות עשבים טריים ופרוסות לימון. (מסבך במידת הצורך.) הכנס את המדחום המוקפץ בזווית של כ -3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו -2 אינץ' מעצם השד, בחלק העבה ביותר של השד.
מניחים הודו על מצע הירקות בתבנית צלייה.
מקום בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס צולים במשך שעה 1, ולאחר מכן למרוח עם מיצי מחבת כל 20 דקות עד מדחום צץ או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הירך רושם 180 מעלות פרנהייט, על 3 שעות.