קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

הודו עשבי חמאה קלויים

הודו עשבי חמאה קלויים
אם יש לך בערך 4 שעות לבלות במטבח, הודו עשב חמאה קלוי עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 612 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, פלפל, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1102 אוהדים. עם כפית ציון 94%, המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם הודו עשבי חמאה קלויים, הודו עשבי חמאה קלויים, ו הודו צלוי עם חמאת עשבים ושאלוט קלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו חמאה מרוככת, תיבול עופות, תערובת רוטב עשבי שום ושום כתוש. השתמש במזלג כדי לערבב יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 עד 30 דקות, עד שהם יציבים אך לא קשים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
תערובת רוטבתערובת רוטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסדרים סלרי, גזר ומחצית מקוביות הבצל בתחתית תבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים מרק עוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6
שוטפים את ההודו המופשר ומייבשים. השתמש באצבע כדי לשחרר בזהירות את העור סביב הציפור כולה. לוקחים את תערובת החמאה וחותכים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מניחים את חתיכות החמאה מתחת לעור ההודו כולו. משפשפים את חלקי החמאה הנותרים בצד החיצוני של העור ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את פנים חלל ההודו בבצל שנותר, תערובת עופות עשבים טריים ופרוסות לימון. (מסבך במידת הצורך.) הכנס את המדחום המוקפץ בזווית של כ -3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו -2 אינץ' מעצם השד, בחלק העבה ביותר של השד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עופותעופות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים הודו על מצע הירקות בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מקום בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס צולים במשך שעה 1, ולאחר מכן למרוח עם מיצי מחבת כל 20 דקות עד מדחום צץ או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הירך רושם 180 מעלות פרנהייט, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות