קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות33
מגזין

הודו צלוי באיטיות

הודו צלוי באיטיות
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, הודו קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. 483 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, לימונים, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הודו צלוי איטי, שום ורוזמרין הודו צלוי איטי, ו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הכה את החמאה יחד עם טימין, מרווה ומלח ים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
יש לשטוף את ההודו וללטף אותו יבש. עם סכין חמאה, לשחרר את העור של טורקיה מן הבשר של השד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
4
מורחים את חמאת העשב בין העור לבשר של שד טורקיה, ומניחים את תרנגול ההודו המנוסה על מתלה במחבת הצלייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
תמלא את חלל ההודו בבצל ולימונים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
יוצקים יין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
צולים את ההודו ל-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
הסר את טורקיה מהתנור, אוהל אותו בנייר כסף, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להנמיך את החום ל 225 F, ולאט לצלות אותו כ שתים עשרה שעות. למרוח עם מיצי פאן כל 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הגדל את החום ל-375 מעלות והמשיך לצלות במשך עשרים דקות או עד שהעור הוא חום עשיר והבשר הגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 185 F.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
אפשר לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק