הודו צלוי באיטיות
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, הודו קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. 483 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, לימונים, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הודו צלוי איטי, שום ורוזמרין הודו צלוי איטי, ו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט.
הכה את החמאה יחד עם טימין, מרווה ומלח ים עד בשילוב היטב.
יש לשטוף את ההודו וללטף אותו יבש. עם סכין חמאה, לשחרר את העור של טורקיה מן הבשר של השד.
מורחים את חמאת העשב בין העור לבשר של שד טורקיה, ומניחים את תרנגול ההודו המנוסה על מתלה במחבת הצלייה שלך.
תמלא את חלל ההודו בבצל ולימונים.
צולים את ההודו ל-45 דקות.
הסר את טורקיה מהתנור, אוהל אותו בנייר כסף, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור.
להנמיך את החום ל 225 F, ולאט לצלות אותו כ שתים עשרה שעות. למרוח עם מיצי פאן כל 2 עד 3 שעות.
הגדל את החום ל-375 מעלות והמשיך לצלות במשך עשרים דקות או עד שהעור הוא חום עשיר והבשר הגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 185 F.
אפשר לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 דקות לפני הגילוף.