הודו צלוי ברוזמרין
טורקיה קלוי רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, שיני שום, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכונים דומים: הודו צלוי ברוזמרין, הודו צלוי עם מי מלח רוזמרין יבש, ו בירה ורוזמרין הודו צלוי.
הוראות
להסיר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ולהשליך. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
לשחרר את העור מן השד טורקיה מבלי לנתק אותו; בזהירות למקם 2 גבעולי רוזמרין מתחת לעור. הניחו בצד את ספרי הרוזמרין הנותרים.
מערבבים את המלח ואת 3 המרכיבים הבאים; מפזרים את טורקיה מבפנים ומבחוץ בתערובת.
מפזרים שום ולימון קליפה בחלל טורקיה; דברים עם בצל ורסיסי רוזמרין הנותרים.
מניחים את טורקיה, חזה למעלה, במחבת צלייה רדודה גדולה, תוחב קצות כנפיים תחת.
יוצקים מיץ לימון על טורקיה.
מערבבים יחד חמאה ויין כוס 1 בקערה גדולה; להוסיף ריבועי גזה, ולתת לעמוד עד הנוזל נספג.
מניחים cheesecloth מעל טורקיה, מכסה ציפור שלמה.
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
מוסיף 2 כוסות יין ומיץ תפוזים למחבת; אופים 3 שעות ו -30 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 180, צולה כל 30 דקות עם מיצי פאן. לחות גזה עם מיצי מחבת כדי להסיר בקלות.
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.