הודו צלוי מרווה
הודו צלוי משופשף מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 80 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 668 קלוריות. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם לחם בן יום, מלח, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. הציון הזה די טוב. נסו הודו צלוי מרווה עם רוטב לימון-מפרץ, פסטו מרווה-עוף צלוי משופשף, ו מרווה-שפשף טורקיה עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את החמאה, המלח, הפלפל, המרווה והפפריקה; משפשפים את החלק החיצוני והפנימי של הודו. במחבת מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים. בקערה גדולה שלבו את קוביות הלחם, תערובת הסלרי, המרווה, המלח והפלפל.
הוסף מספיק מרק כדי להרטיב; לזרוק בעדינות. רגע לפני האפייה, ממלאים את הודו באופן רופף. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים ב 350 3-1/2 עד 4 שעות או עד מדחום בשר קורא 180 עבור טורקיה ו 165 עבור המילוי, צולה מדי פעם עם טפטופים במחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. לכסות ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני הסרת מלית ומערות טורקיה.