הודו שפשף
טורקיה שפשף צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, הודו, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי שפשף צ'ילה, צ'ילה-שפשף Sirloin ו ירוק צ'ילה נאצ' וס, ו כנפי שפשוף צ'ילה.
הוראות
באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך guajillo פתוח צ 'ילי אנצ' ו לאורך צד אחד; מניחים זרעים בקערה גדולה; להפריש. צ ' ילי פתוח ומניח שטוח במחבת יבשה גדולה מעל חום בינוני. לבשל, פונה פעם אחת, עד נפוח קל קל קלוי, על 4 דקות.
להוסיף chiles de árbol וזרעי כמון; טוסט עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר קערה עם זרעי צ ' ילה, להוסיף 4 כוסות מים רותחים, ולתת לספוג עד מתרכך, על 10 דקות.
Purée תערובת צ ' ילה עם השריית נוזלים, בצל, ושום בבלנדר.
שלב בירה, סוכר חום, 1 חבורה אורגנו, 1 כוס מלח, 3 כוסות להדביק צ ' ילה, ו 8 כוסות מים בסיר מלאי גדול מאוד.
הוסף טורקיה, כיסוי, וצינה לפחות 12 שעות ועד 14 שעות.
הסר טורקיה ממי מלח; טפיחה יבשה.
מקום, חזה למעלה, על מדף להגדיר במחבת צלייה גדולה.
מערבבים הנותרים 2 1/2 כפית מלח לתוך הנותרים 1 1/2 כוסות צ ' ילה להדביק. עבודה מקצה הצוואר של טורקיה, בעדינות לשחרר את העור מן השדיים ולשפשף מתחת לעור וכל רחבי מחוץ ציפור. Chill טורקיה לפחות 8 שעות ועד 12 שעות.
מחממים תנור ל 191°. דברים טורקיה עם בצל, שום, ואת שאר חבורה של אורגנו; לקשור רגליים יחד עם חוט מטבח.
מוסיפים מרק ו 2 כוסות מים למחבת וצולים טורקיה 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F וצלה, מרחה כל 30-40 דקות עם חמאה מומסת, מוסיפה יותר מרק או מים לפי הצורך כדי לשמור על נוזל כלשהו במחבת, ועוטפת בנייר כסף אם טורקיה מחממת מהר מדי, עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 74°, 2 1/2–3 שעות יותר.
להעביר את טורקיה מגש; אוהל עם נייר כסף.
תן לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף.
בינתיים, מסננים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה.
בואו לשבת 30 דקות, ואז לרפרף שומן מפני השטח. מביאים לרתיחה בסיר בינוני; להפחית את החום ומבשלים עד מופחת 1 כוס. מערבבים במיץ ליים.
מקשטים את טורקיה לפי הצורך ומגישים עם רוטב פאן לצד.