הוואי הליבוט
את המתכון של הוואי הליבוט ניתן להכין תוך כ-25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא חלב ופסקטרי מכיל 577 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, אורז, נתחי אננס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הליבוט א-לה ואסקו קון אלבויאס אן סלסה ורדה (הליבוט בסגנון באסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשבי תיבול), הליבוט והליבוט בשקית II.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה את החומץ, המים, רוטב הסויה ורוטב הפלפל החריף עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים דג ומנערים לציפוי. במחבת קטנה, מטגנים דגים בשמן במשך 4-6 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג; להסיר ולשמור על חום.
באותה מחבת מטגנים פלפל ירוק ובצל במשך 3 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים אננס. מערבבים את הרוטב ומוסיפים למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מחזירים דגים למחבת; לחמם דרך.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הליבוט בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.