הטוב ביותר אי פעם עוגיות שוקולד צ'יפס אני
זה עובד טוב כמו קינוח זול. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה, סוכר לבן, וסוכר חום עד חלקה. מקציפים את הביצים והוניל. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים לתערובת ביצים ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. במקום פשוט לזרוק אותם על גיליון העוגיות, אני מגלגל את העוגיות לביצים - זה גורם לכולם להיראות מאוד אחידים ונחמדים!
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, או עד חום בהיר. מגניב על מתלה תיל.