קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות84
ציון בריאות1
מגזין

הטוב ביותר אי פעם עוגיות שוקולד צ'יפס אני

הטוב ביותר אי פעם עוגיות שוקולד צ'יפס אני
זה עובד טוב כמו קינוח זול. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה, סוכר לבן, וסוכר חום עד חלקה. מקציפים את הביצים והוניל. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מרגרינהמרגרינה
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים לתערובת ביצים ומערבבים היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. במקום פשוט לזרוק אותם על גיליון העוגיות, אני מגלגל את העוגיות לביצים - זה גורם לכולם להיראות מאוד אחידים ונחמדים!
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, או עד חום בהיר. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור