קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

הטירמיסו של מייקל ברקוביץ

הטירמיסו של מייקל ברקוביץ
מיכאל Berkowits' Tiramisu יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו קפה נמס, שוקולד, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן השיקסאן במטבח יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו Michael Berkowits' Tiramisu, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו פטריות מיכאל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור מתכון
2
מתכון הדפסה
3
Michael Berkowits' Tiramisu
4
Ingredts16 עוז. שמנת מתוקה (החלפת פרווה להלן) 1/2 lb. גבינת שמנת, ריכך (חילוף פרבה להלן)1/2 כוס + 2 כפות סוכר (או יותר לפי הטעם)1 1/2 כפות קפה מיידי 2 כפות Kahlua (החלפה כשרה להלן) 2 כפית vanilla24-30 ladyfinger cookies1/2 עוז. שוקולד מריר (החלפת פרווה להלן)תצטרך גם מיקסר חשמלי, 2 קערות ערבוב, מחבת כיכר 10 אינץ ' גדולה, מרית
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולד מרירשוקולד מריר
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
KahluaKahlua
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
זמן כולל: 4 שעות 30 דקות
6
מנות: 20
7
מפתח כשר: חלבי או פרווה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.