הטירמיסו של מייקל ברקוביץ
מיכאל Berkowits' Tiramisu יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו קפה נמס, שוקולד, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן השיקסאן במטבח יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו Michael Berkowits' Tiramisu, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו פטריות מיכאל (מתכונים דומים).
הוראות
Michael Berkowits' Tiramisu
Ingredts16 עוז. שמנת מתוקה (החלפת פרווה להלן) 1/2 lb. גבינת שמנת, ריכך (חילוף פרבה להלן)1/2 כוס + 2 כפות סוכר (או יותר לפי הטעם)1 1/2 כפות קפה מיידי 2 כפות Kahlua (החלפה כשרה להלן) 2 כפית vanilla24-30 ladyfinger cookies1/2 עוז. שוקולד מריר (החלפת פרווה להלן)תצטרך גם מיקסר חשמלי, 2 קערות ערבוב, מחבת כיכר 10 אינץ ' גדולה, מרית
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.