הטלה של טום ולנטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, מחית שעועית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כבש מטוגן / שוק כבש, כבש שנקס אופה, ו צלעות כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. מתבלים את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 3 כפות שמן בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הסלרי, גזר ובצל; מבשלים עד רך מאוד, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית, עלה דפנה, פלפל, אנשובי ושום; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את היינות, החומץ והסוכר; מעלים את החום לגובה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני ולהוסיף את המרקים. השאר מעל חום בינוני בזמן שאתה חום את שוק הטלה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
7
יוצקים את הנותרים 1/4 כוס שמן זית לתוך מחבת sauté. מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את הטלה היטב בכל הצדדים, משתמשים במלקחיים כדי להפוך אותם.