הכי טוב מוחלטים פירה תפוחי אדמה
פירה הטוב ביותר המוחלט דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 576 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם מים, חמאה, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מוחלט הטוב ביותר אי פעם פעמיים אפוי תפוחי אדמה ממולאים, פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, ו שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים סל ספינת קיטור גדול לסיר מעל (לא נוגע) המים, ומניחים את תפוחי האדמה לתוך הסל. מביאים את המים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות את המחבת ואת הסל עם מכסה, ותפוחי אדמה קיטור עד במכרז במרכז, על 20 דקות. שיפוד מוכנס לתוך תפוח אדמה צריך בקלות לנקב את המרכז. באמצעות מלקחיים להחזיק תפוחי אדמה חמים, לקלף אותם, ולהניח בצד. מי בישול תפוחי אדמה מילואים.
מניחים 1 כוס שמנת ואת החמאה לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול מצויד משוט ערבוב, ולהתחיל את המכונה במהירות נמוכה.
מערבבים עד השמנת והחמאה מעורבבים; מוסיפים תפוחי אדמה, ומכים עד מעורבב היטב. כמו תפוחי אדמה מחית, בהדרגה לשפוך את כוס הנותרים של שמנת. אם תפוחי אדמה נוקשים מדי, לנצח במי בישול תפוחי אדמה שמורים, 1 כף בכל פעם. אם תפוחי אדמה הם נוזליים מדי, לנצח פתיתי פירה מיידית, 1 כף בכל פעם, עד שתגיע עקביות הרצוי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.